‘Het hemelboek’ te koop

Nu kopen   Mijn boekje ‘Het hemelboek’ is vanaf vandaag te bestellen bij Uitgeverij Jongboek.

 

Op de achterkaft ‘Een monster, een held, een vrouw, een kind, een kruis, een kroon, een bok, een pijl, een leeuw en een slang… De kans dat je bij deze woorden aan de Kronieken van Narnia denkt is groter dan dat je denkt aan de sterrenhemel. Toch speelt er zich dagelijks aan de hemel een verhaal af wat dezelfde elementen in zich heeft. Dit verhaal blijkt ook nog eens naadloos aan te sluiten bij Bijbelse waarheden. In deze studie gaan we op zoek naar de functie van sterren en de betekenis van sterrenbeelden, met als conclusie dat het ‘hemelboek’ verwijst naar Gods verlossingsplan voor deze schepping, zoals we dit in de Bijbel beschreven vinden. Dit boekje is samengesteld in het kader van studiebijeenkomsten over het hemelboek en kan fungeren als aanzet voor het bestuderen van een meer gedetailleerde studie over het hemelboek.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *