Bijbelstudieconferentie 2021

Informatie en aanmelden (met update van 7 december over het programma)

Op maandag 27 t/m woensdag 29 december organiseren we een kleine bijbelstudieconferentie. Voor wie ons al langer kent: je zou dit kunnen zien als een vervolg op de startconferenties die we – nu met een tussenpoos van 6 jaren – vijftien jaar lang hebben georganiseerd.

Het thema van deze conferentie is ‘Hemelburgers’ (n.a.v. Fil.3:20). We willen met jullie graag nadenken over de betekenis van het leven wat we in Christus hebben en wat het betekent om samen lichaam van Christus te zijn. Onderwijs hierover vinden we o.a. in de brieven aan Efeze en Kolosse. Om hier meer zicht op te krijgen besteden we een groot deel van de conferentie aan bijbelstudie. De studies zijn plenair en worden gegeven door Bastin. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor gesprek, ontmoeting en gezelligheid.

Als je bijbelstudie belangrijk vindt en ook graag nieuwe dingen wilt leren (onderschat dit niet), ben je van harte welkom om met ons mee te doen. De minimumleeftijd is 16 jaar.

De conferentie wordt gehouden bij de Eiken Stek in Wekerom. De conferentie begint op maandagmiddag 13.30 uur en eindigt op woensdagmiddag ook op die tijd. We hebben de beschikking over twee slaapzalen (een voor de mannen en een voor de vrouwen) en een aantal 4-persoons slaapkamers. In verband met voldoende leefruimte houden we een maximum van ca. 40 deelnemers aan. De 4-persoonskamers willen we in eerste instantie vrij houden voor echtparen.

De deelnameprijs voor bij bijwonen van de hele conferentie is €70,00. Mocht het zo zijn dat de conferentie vanwege overheidsregels rondom corona toch niet door kan gaan, dan storten wij dit bedrag naar je rekening terug. Door jezelf in te schrijven reserveer je een plek. Je kunt bij de inschrijving aangeven hoe je wilt betalen. Pas na betaling ben je zeker van je plek.

Ook daggasten zijn welkom. Die betalen €7,50 per dagdeel en kunnen dit op de dag zelf betalen (contant of via Tikkie). Daggasten kunnen zich ook via de aanmeldlink hieronder aanmelden.

Op deze webpagina vind je tot aan de conferentie actuele informatie.

Deze conferentie wordt gehouden onder verantwoordelijkheid van Bastin en Colinda Romijn (HemelsBrood). We stellen ook een klein team samen van mensen die ons bij dit alles kunnen ondersteunen.

Heb je vragen of wil je contact maken? Mail ons op hemels-brood@solconmail.nl.